DIZAJN I PROIZVODNJA LASERSKI REZANIH PANELA ZA ENTERIJERE I SPOLJAŠNJU ARHITEKTURU

BALKONI

Metalna konstrukcija je idealno rešenje za spoljna okruženja, otporna na sve vremenske uslove i dugotrajna zahvaljujući najfinijim završnim obradama. Izaberite jedan od ponuđenih idejnih rešenja ili uz pomoć naših dizajnera kreirajte sami svoj jedinstveni balkon. Pogledajte naša idejna rešenja za balkone.

 

DEKORATIVNI PANELI

Veliki zid u zatvorenom ili otvorenom prostoru deluje jednolično. Metal Laser Art Vam pruža mogućnost da zidove unutar prostorija i spolja pretvorite u umetnost, koja u Vaš život unosi svežinu i jedinstvenost. Naše ideje za dizajn zidova koriste vrhunske arhitekte i dizajneri enterijera i time daju prednost njihovom prostornom dizajnu. Koriste se u raznim projektima, od korporativnog okruženja do unutrašnjeg enterijera, od pansiona i recepcija do sedišta i ulaznih hala. Metal Laser Art u kombinaciji sa rasvetom pravi potpuno novu dimenziju prostora, bilo da je to dnevna soba, kancelarija, dvorište ili bazen. Pogledajte naša idejna rešenja za dekorativne panele i uređenje prostora.

KAPIJE I OGRADE

Unesite jedinstvenost Vašem dvorištu sa inovativnim i dugotrajnim ogradama i kapijama kreiranih od strane Metal Laser Art-a.
Dizajnirane i proizvedene da zadovolje najnovije standarde, ograde i kapije su proizvodi individualno prilagođeni tako da odgovaraju svakom okruženju. Posebno naglašavamo da su otporne na sve vremenske uslove. Pogledajte naša idejna rešenja za kapije i ograde.

NAMEŠTAJ

Ukoliko želite da unesete industrijski stil u Vaš bar, restoran, dvorište ili pak apartman, nudimo Vam mogućnost izrade nameštaja od metala. Nameštaj može biti u svim RAL bojama ili sa mogućnošću rustičnih završnih obrada. Zavirite u našu galeriju i izaberite Vaše idejno rešenje. Pogledajte naša idejna rešenja za nameštaj i uređenje prostora.

STEPENIŠTE

Napravite svoje idealno stepenište koje će doprineti izgledu kompletnog prostora i dati jedinstven stil. Poigrajte se sa stilovima i napravite potpunu kontrast u Vašem ambijentu, bilo da je to tradicionalno ili moderno.

PERGOLE

Paneli se mogu montirati na otvorenom prostoru kako bi se napravila tiha, osenčena površina.
Različito perforirani dizajn dodaje lepotu u prostore za sedenje na otvorenom i bacaju umetničke senke dok se prirodno svetlo prelama tokom dana. Paneli su izdržljivi u svim vremenskim uslovima jer se ugrađuju pomoću prilagođenih materijala. Pogledajte naša idejna rešenja za pergole i uređenje Vašeg dvorišta

 

PLAFONI

Pružamo Vam mogućnost da na potpuno novi i drugačiji način obogatite svoj prostor. Napravite kombinaciju osvetljenja i metala na svom plafonu bilo da je to u kancelariji, hotelu, luksuznom apartmanu ili lokalu. Naš pristup omogućava vam da pronađete svoj model koji odgovara svakom okruženju i transformišu bilo koji prostor. Pogledajte naša idejna rešenja za plafone i uređenje prostora.

PREGRADNI PANELI

Savremena rešenja za razdvajanje prostorija.
Umetničke ploče pružaju jedinstvene načine za odvajanje unutrašnjih i spoljašnjih prostora, sakrivaju područja koja zahtevaju privatnost. Dizajnirani su da podele prostor i kreiraju privatnost. Umetničke ploče pružaju alternativu zavesama na prozorima. Prilagođeni paneli pružaju i oblik i funkciju, jer povećavaju lepotu prostora dok obezbeđuju privatnost. Instaliraju se pomoću prilagođenih materijala i mogu se prilagoditi jedinstvenim potrebama Vašeg prostora. Pogledajte naša idejna rešenja za pregradne zidove i uređenje prostora. Pogledajte naša idejna rešenja za stepeništa i uređenje prostora.

PANELI ZA FASADE

Dodajte moderan stil svim vrstama zgrada sa dekorativnim panelima. Instalacijom na građevinama dobija se forma vrhunskog dizajna. To je jednostavan način za modernizaciju, stvaranje zaštite ili prikrivanje određenog dela zgrade. Zaštitite svoju zgradu od spoljašnjih uticaja pomoću dekorativnih panela za spoljašnju upotrebu. Ovi paneli su napravljeni tako da izdrže širok spektar vremenskih uslova i štite vašu zgradu ili kuću od vetra, vode i ostalih vremenski neprilika. Naši paneli čine vašu zgradu jedinstvenom i zaštićenom. Pogledajte naša idejna rešenja za dekorativne ukrasne fasade.

DIZAJN & FUNKCIONALNA REŠENJA

Pogledajte naš širok spektar ekskluzivnih dizajniranih panela koji se mogu poručivati u različitim materijalima, bojama i završecima.

Metal Laser Art je proizveo jedinstvenu kolekciju laserski reznih panela i sa velikim zadovoljstvom prihvata nove ideje i ispunjava sve najnovije zahteve tržišta.
Pored toga, dizajnirani paneli mogu biti kreirani tako da zadovolje jedinstvene zahteve pojedinačnih klijenata.

PRIJAVITE SE U NAŠU BAZU I BUDITE UVEK U TOKU
Ukucajte svoju E mail adresu